pieter slijkoord saxofonist

piet westergasHallo,

Ik ben pieter slijkoord.

Ik ben saxofonist, maar daarnaast speel ik ook dwarsfluit, klarinet en EWI. Verder ben ik redelijk handig met toetsen.

Ik geef met veel plezier les op de muziek en dans school amstelveen. Het is een fijne school om te werken, waar ik de kans heb om met enthousiaste leerlingen te werken aan hun muzikale ontwikkeling. Met iedere leerling werk ik aan een persoonlijk plan. Dat geeft hele gevarieerde voorspeel avonden. Ik ben daar trots op!

In mijn uitvoerende werk houd ik ook van variatie.Ik heb mij er op toegelegd  mij te kunnen bewegen in verschillende kleuren, stijlen en sferen binnen de muziek. Ik kan goed noten lezen, want dat is handig, maar het liefst improviseer ik functioneel. Met andere woorden, wat ik verzin sluit aan bij de muzikale sfeer waarin ik mij bevind. Ik vind dat belangrijk, voor mij is dat een uitgangs punt.